T: 06-41017586 E: praktijklevensloop@gmail.com

Over Praktijk Levensloop

Het leven zit vol verrassingen en verwachtingen. De ene verrassing is een feest, de ander niet. De ene ervaring voldoet aan de verwachting en geeft een prettig gevoel, de ander voldoet ook, maar geeft een naar gevoel. De andere verwachting komt niet uit en alles loopt anders. Met een goede of minder goede afloop.


Relaties zijn dynamisch.

De ene relatie is de andere niet.

Zelfactualisatie is een groot en haalbaar goed

Bij Praktijk Levensloop is er ruimte voor ervaringen, verwachtingen, plannen en hoop. Oud zeer kan eindelijk een plek krijgen en dynamieken kunnen van verschillende kanten belicht worden. Taboes worden doorbroken. Of we nu vieren of lijden, we leiden het leven in al zijn hoedanigheid. Ik help je graag in het het ontrafelen van knopen, puzzelstukjes goed leggen en de juiste koers weer vinden.


Vragen en gesprekken kunnen gaan over levensloop, ouderschap, ook als je nog niet zeker bent of je wel moeder of vader wil worden, opvoedvragen, relatie en alles wat je bezig houdt.

De Praktijk werkt vanuit verschillende visies en theorie├źn: oa. de infant mental health visie, levenslooppsychologie en positieve psychologie.
  Gesprekken een of twee gesprekken zijn vaak al voldoende

  Video Home Training voor meer plezier en genegenheid

  Bijeenkomsten Gedeelde smart, is halve smart