Het leven zit vol verrassingen en verwachtingen. De ene verrassing is een feest, de ander niet. De ene ervaring voldoet aan de verwachting en geeft een prettig gevoel, de ander voldoet ook, maar geeft een naar gevoel. De andere verwachting komt niet uit en alles loopt anders. Met een goede of minder goede afloop.

 

Vragen en gesprekken kunnen gaan over levensloop, burnout, verlies, rouw, (wens-, ongepland-, ongewenst-)ouderschap, ook als je nog niet zeker bent of je wel moeder of vader wil worden, opvoedvragen, veel huilen, slaapproblemen bij het kind, relaties, ingrijpende gebeurtenissen en alles wat je bezig houdt.

Vroege ervaringen die de kop op steken in het hier en nu.

 

Relaties zijn dynamisch.

De ene relatie is de andere niet.

Het lichaam vertelt en onthoudt wat het hoofd vergeten is of nog niet kan/kon verwerken

Zelfactualisatie is een groot en haalbaar goed

 

Bij Praktijk Levensloop is er ruimte voor ervaringen, verwachtingen, plannen en hoop. Oud zeer kan eindelijk een plek krijgen en dynamieken kunnen van verschillende kanten belicht worden. Taboes worden doorbroken. Of we nu vieren of lijden, we leiden het leven in al zijn hoedanigheid. Ik help je graag in het het ontrafelen van knopen, puzzelstukjes goed leggen en de juiste koers weer vinden.

 

De Praktijk werkt vanuit verschillende visies en theorieën: oa. de infant mental health visie, levenslooppsychologie en positieve psychologie.

Praktijk of online 

 

In een prettige warme omgeving rustig praten.

Walk&Talk

 

Al wandelend tot mooie inzichten komen.

@Diemerpark @Flevopark

 

Huisbezoek

 

Voor rust, meer plezier en verbinding