Werkwijze

Huisbezoeken, wandeling, via Zoom of in de praktijk: een sessie duurt 60-90 min

Video Home Training(VHT): voor meer plezier en verbondenheid met elkaar (gezinnen)

Door middel van een korte opname krijgen we oog voor de interactiemomenten. Samen kijken we naar mooie beelden en praten er over. VHT zorgt voor het vergroten van sensitiviteit en responsiviteit tussen jou en je kind.

Een strippenkaart: 3, 5 of 10 gesprekken (bijvoorbeeld bij VHT sessies)

Samen of alleen

 

Wat kost het?

 

 

Online therapie

Vind je het prettig om thuis in je vertrouwde omgeving te praten? Dan kan de therapie  via Zoom plaatsvinden. 

Met name als je buiten de regio woont, of meer aan huis verbonden bent, door kleine kinderen, lichamelijke klachten of om een andere reden. Ook kan het zijn dat het gewoon simpelweg je voorkeur heeft.

Wandelen: Walk&Talk

Wil je graag al wandelend praten over je gedachte en gevoelens? Wandelen in de buitenlucht is gezond voor lichaam en geest. Zeker bij sombere gevoelens, of spanning of verdriet kan een wandelende therapiesessie weldadig zijn. 

Wandelsessies kunnen in elk park, vaak ga ik naar het Flevopark of Diemerpark

In de Praktijk

Wil je graag in een warme setting praten? Of heb je kinderen die je mee wil nemen? In de praktijk kunnen we met of zonder kinderen erbij praten over wat jou of jullie op dit moment bezig houdt. Ook kan hij of zij rustig spelen, terwijl wij in gesprek zijn. Oppas regelen is dus niet nodig. En ook voor volwassen of relatie sessies is deze plek zeer geschikt.

 

Thuis

Vind je het prettig als ik op huisbezoek kom? Gewoon omdat dat fijn is of zodat ik ook eens mee kan kijken? Dat is helemaal goed.

Binnen Amsterdam Zeeburg en IJburg zijn daar geen extra kosten aan verbonden, buiten die regio zal ik reiskosten rekenen.