Reviews

"Phineke is een hele fijne, empathische coach met ontzettend veel kennis. In een aantal sessies heeft zij mij enorm goed geholpen om meer inzicht te krijgen in de relatie met mijn dochter en het heeft ook echt geholpen om onze band te versterken. Mijn dochter was toen al 6, maar haar geboorteverhaal en hoe het daarna is verlopen was ook op latere leeftijd nog heel fijn om door te nemen. Veel dank!"

Evelien, Amsterdam

 

"Bij deze wil ik je ontzettend bedanken dat ik mede dankzij jouw hulp de rust en stabiliteit voor mijn kinderen nu kan waarborgen en ik heb ontzettend veel geleerd van de afgelopen jaren. Ik zal het voor altijd in mijn hart dragen wat je voor me hebt gedaan."

Serge, Amsterdam

 

"Phin is a natural and talented coach who has a skill for pinpointing and validating your situation. She effortlessly explains and offers expert advice & knowledge on how to move forward. I found her coaching very helpful and would not hesitate to recommend her."

Pamela, London

 

"Het is heel fijn dat Phineke veel weet over wat een kind nodig heeft om mentaal gezond op te groeien. In haar behandeling komt dat vaak terug, omdat voor ieder mens de jeugd een grote invloed heeft op volwassen overtuigingen en gedrag. Ik kreeg veel praktische handvatten om me in te verdiepen in wat voor mij belangrijk is en om die dingen toe te passen in het dagelijks leven."

Hanna, Haarlem

 

"Ik wil gaag zeggen dat ik onwijs blij ben met mijn bezoek aan jou en je expertise over hoe het in elkaar zit. Het heeft me ontzettend geholpen en een ander beeld gegeven van de situatie."

Rens

 

"The sessions have been tremendously helpfull for us!"

anoniem stel

 

"Ik ben zo dankbaar voor jouw gesprekjes met mijn dochter (10 jaar). Ze is daarna altijd zo opgelucht en ontspannen lijkt het!"

Mauri, Zutphen

Praktijk of online 

 

In een prettige warme omgeving rustig praten.

Walk&Talk

 

Al wandelend tot mooie inzichten komen.

@Diemerpark @Flevopark

 

Huisbezoek

 

Voor rust, meer plezier en verbinding